POLICIJA: Uhićeno 14 napadača iz Uzdolja, za jednim se još traga

Šibenska policija u petak je na konferenciji za novinare otkrila nove detalje oko napada na pripadnike srpske nacionalne manjine u Uzdolju. Priveli su ukupno 14 osoba, a za još jednom osobom tragaju.

“Završili smo kriminilističko istraživanje. Sada smo priveli 10 osoba s područja Šibenika, Splita i Sinja, od 19 do 29 godina. Za još jednom osobom još tragamo, još je u bijegu”, rekao je na konferenciji Šime Pavić, voditelj Odjela općeg kriminaliteta u Službi kriminalističke policije PU Šibensko-kninske.

Dodao je kako su svi napadači pripadnici navijačke skupine.

Šibenska policija u četvrtak je privela novih deset od ukupno 14 osumnjičenih za napad na goste kafića u Uzdolju kod Knina, a u petak ujutro započelo je njihovo privođenje u Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Svi osumnjičeni skrivali su lica, a branili su se šutnjom. Dok su novinari snimali privođenje pred šibenskim sudom, nekoliko mladića stajalo je pred sudom i snimalo novinare, zaklanjalo im kamere, pokazivalo im srednji prst i dovikivali uvrede nakon čega ih je legitimirala policija.

U Šibeniku u lisicama privedeni napadači na Srbe, zabilježen i indicent

Komentiraj