Igor Soban/PIXSELL

Policija o nesreći četiri vozila u kojoj je poginuo 41-godišnjak

Zagrebačka policija u četvrtak je objavila detalje prometne nesreće koja se jučer dogodila u Velikoj Mlaki, a u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Nesreća se dogodila u 16:50 sati na raskrižju Zagrebačke i Kramarićeve ulice u Velikoj Mladi. “41-godišnjak je upravljao teretnim vozilom marke VW Transporter, zagrebačkih registarskih oznaka, te se dolaskom u raskrižje nije zaustavio na znak crvenog svjetla zbog čega je tom prilikom naletio na osobni automobil marke Renault Clio, zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 40-godišnjakinja, a kretala se desnom prometnom trakom Zagrebačke ulice u smjeru sjeverozapada. Ulaskom u raskrižje bilo joj je upaljeno zeleno svjetlo na semaforu. Od siline naleta teretni automobil odbačen je sa sjeverozapadne strane raskrižja gdje je naletio na zaštitnu ogradu nogostupa”, navodi se u policijskom priopćenju.

Clio je potom od siline udarca odbačen sa sjeverne strane raskrižja gdje je naletio na osobni automobil također marke Renault Clio, zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 47-godišnjak, a koji je bio zaustavljen ispred raskrižja zbog crvenog svjetla na semaforu. Nakon naleta, drugi Renault Clio se nastavio nekontrolirano kretati i tada je naletio na osobni automobil marke Suzuki Vitara, zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 51-godišnjak, a koji je također bio zaustavljen radi crvenog svjetla na semaforu.

Život je u prometnoj nesreći izgubio 41-godišnji vozač teretnog vozila, dok je teško ozlijeđena 40-godišnja vozačica iz osobnog automobila Renault Clio kojoj je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb.

Komentiraj