Policija i Ministarstvo pokušali zataškati nesreću državnog tajnika

Nacional je istražio jesu li okolnosti prometne nesreće koju je u listopadu prošle godine skrivio državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede Zdravko Tušek slične onima zbog kojih je uhićen vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić

Ministarstvo unutarnjih poslova i dalje tvrdi da u slučaju prometne nesreće državnog tajnika u Ministarstvu poljoprivrede Zdravka Tušeka nema ništa sporno te da se njegov slučaj ne može uspoređivati s prometnom nesrećom Vukovarsko-srijemskog župana Damira Dekanića, iako postoje ozbiljne indicije da je Tušek prekršio zakon, a Ministarstvo poljoprivrede do danas skriva činjenicu tko je podmirio troškove štete nastale u prometnoj nesreći 25. listopada prošle godine.

Slučaj uhićenja župana Vukovarsko-srijemske županije Damira Dekanića te sumnja u policijsko zataškavanje pravih okolnosti prometne nesreće, otvorila je pitanje postupanja policije u još jednom slučaju o kojem je Nacional ekstenzivno pisao krajem prošle godine. Riječ je o prometnoj nesreći koja se 25. listopada dogodila u Krapini, a u kojoj su sudjelovala dvojica istaknuta dužnosnika HDZ-a – državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede Zdravko Tušek i gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović….

Komentiraj

nacional banner
nacional banner