PODRŠKA MODRIĆU Niko Kovač: “Nećemo forsirati, Lukino zdravlje je najvažnije”

Igor Kralj/PIXSELL

[quote_box_center]

  • Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač poslao je poruku podrške Luki Modriću
  • Hrvatski reprezentativac će zbog ozljede ligamenta desnog koljena pauzirati oko šest tjedana

[/quote_box_center]

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač poslao je poruku podrške Luki Modriću koji će zbog ozljede ligamenta desnog koljena pauzirati oko šest tjedana.

“Razgovarao sam s Lukom i poželio mu brz i sretan oporavak. Sigurno da mu nije lako, ponovno se ozlijedio baš kada je uhvatio ponovno pravi ritam. Vidjeli smo i u proteklih mjesec dana koliko je značajan za igru Reala, a dobro znamo što predstavlja za našu reprezentaciju“, komentirao je izbornik Kovač.

Ozljeda drugog stupnja

Modrić je ozlijeđen u ligaškom srazu Reala i Malage, a današnji pregled magnetskom rezonancijom pokazao je da se radi o ozlijedi drugog stupnja kolateralnog ligamenta desnog koljena. Predviđa se pauza od šest tjedana za zvijezdu Reala i hrvatske reprezentacije.

Oporavak od šest tjedana ujedno znači da je Modrić upitan za susret između Hrvatske i Italije:

Ozljede su sastavni dio nogometa. Luka je izniman radnik, ne sumnjam da će maksimalno odraditi oporavak kako i priliči vrhunskom profesionalcu kao što je on. Gajim nadu da se može oporaviti do susreta s Italijom, i ovisno o toku oporavka mogao bi konkurirati za taj susret. Naravno, nećemo ništa forsirati, Lukino zdravlje nam je najvažnije,” poručio je izbornik.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]
Source:V.T./HINA