PODRŠKA MODRIĆU Niko Kovač: “Nećemo forsirati, Lukino zdravlje je najvažnije”

Autor:

Igor Kralj/PIXSELL

[quote_box_center]

  • Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač poslao je poruku podrške Luki Modriću
  • Hrvatski reprezentativac će zbog ozljede ligamenta desnog koljena pauzirati oko šest tjedana

[/quote_box_center]

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač poslao je poruku podrške Luki Modriću koji će zbog ozljede ligamenta desnog koljena pauzirati oko šest tjedana.

“Razgovarao sam s Lukom i poželio mu brz i sretan oporavak. Sigurno da mu nije lako, ponovno se ozlijedio baš kada je uhvatio ponovno pravi ritam. Vidjeli smo i u proteklih mjesec dana koliko je značajan za igru Reala, a dobro znamo što predstavlja za našu reprezentaciju“, komentirao je izbornik Kovač.

Ozljeda drugog stupnja

Modrić je ozlijeđen u ligaškom srazu Reala i Malage, a današnji pregled magnetskom rezonancijom pokazao je da se radi o ozlijedi drugog stupnja kolateralnog ligamenta desnog koljena. Predviđa se pauza od šest tjedana za zvijezdu Reala i hrvatske reprezentacije.

Oporavak od šest tjedana ujedno znači da je Modrić upitan za susret između Hrvatske i Italije:

Ozljede su sastavni dio nogometa. Luka je izniman radnik, ne sumnjam da će maksimalno odraditi oporavak kako i priliči vrhunskom profesionalcu kao što je on. Gajim nadu da se može oporaviti do susreta s Italijom, i ovisno o toku oporavka mogao bi konkurirati za taj susret. Naravno, nećemo ništa forsirati, Lukino zdravlje nam je najvažnije,” poručio je izbornik.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)