Pobjedom Uriha završeno parastolnotenisko prvenstvo Hrvatske

Pobjedom zagrebačkog Uriha okončano je 26. parastolnotenisko prvenstvo Hrvatske koje je ovoga vikenda održano u splitskoj Spaladijum areni.

 

Na prvenstvu je nastupilo 15 klubova sa 83 parastolnotenisačicice i parastolnotenisača, a Uriho je slavio sa 101 bodom.

Drugo mjesto osvojili su članovi samoborske Sinergije sa 65 bodova, dok je treća ekipa Karlovca sa 28 bodova.

“S obzirom da je ovo prvo službeno državno prvenstvo bilo koje članice Hrvatskog paraolimpijskog odbora u pandemijsko vrijeme mogu biti više no zadovoljan prikazanom igrom. Još jednom koristim priliku da se zahvalim splitskom “Necu” na izuzetno dobroj odrađenoj organizaciji,” kazao je izbornik hrvatske reprezentacije Emil Gubica.

“Unatoč izbivanju sportaša iz stolnoteniskih dvorana i nedostatka natjecanja moram iskazati svoje zadovoljstvo s prikazanom trenutnom formom ponajboljih naših reprezentativaca predvođenih utnicom u Tokio paraolimpijkom Anđelom Mužinić“, dodao je Gubica.

PH je organizirao splitski STK NEC  uz provedbu epidemioloških mjera, pa se tako na ulazu u Spaladijum arenu mjerila tjelesna temperatura, bila je obavezna dezinfekcija ruku te nošenja zaštitnih maski kao i držanje fizičke distance za sve one koje su ušli u dvoranu, a nisu nastupili.

Komentiraj