OGORČEN DEBAKLOM ZBOG NABAVE BORBENIH AVIONA, premijer Andrej Plenković do daljnjega je odgodio nove poteze u procesu kupnje borbenih aviona i odlučio da se ta nabava makne iz ekskluzivne ingerencije ministra obrane Krstičevića

Premijer Andrej Plenković, ogorčen debaklom oko nabave borbenih aviona za Hrvatsko ratno zrakoplovstvo, donio je dvije važne odluke, tvrde izvori bliski vrhu Vlade. Do daljnjega je odgodio bilo kakve nove poteze u vezi tog natječaja i tog posla te tako sasvim konkretno opovrgnuo izjave ministra Damira Krstičevića da će se odmah ići u nabavu novih američkih aviona F-16, što je Krstičević plasirao u javnost kako bi skrenuo pozornost sa svojeg debakla.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOLUKA STANZL/PIXSELL
Podijeli objavu
Prethodni članakTeška nesreća u Novalji, dvije osobe izgorjele u automobilu
Sljedeći članakKalmeta u svojoj obrani odbacio Uskokove optužbe za korupciju
Rođen u Zagrebu 21. kolovoza 1978., novinarstvom se bavim od 2000. godine kada sam počeo pisati za sportski web portal Sportnet.hr. Nakon nekoliko godina u sportskom novinarstvu, 2009. godine prvi put dolazim u redakciju tjednika Nacional gdje radim na portalu www.nacional.hr, a povremeno pišem i za tiskano izdanje Nacionala. Sredinom 2011. s nekoliko drugih novinara Nacionala prelazim u tjednik Aktual, a od ožujka 2013. do lipnja 2014. bio sam zamjenik glavnog urednika poslovne dnevne novine Business.hr. U prosincu 2014. vraćam se u Nacional gdje pišem o aktualnim političkim i gospodarskim temama.