PLENKOVIĆ: “Ja sam pohvalio Maju Sever za njezin rad, a oni su mogli i sami pripremiti papire”

Premijer Andrej Plenković u utorak se u Kastvu obratio novinarima, a prokomentirao je i sinoćnju debatu s predsjednikom SDP-a Davorom Bernardićem.

Plenković je Bernardića sinoć, koemntirajući njegove papire, upitao je li ga Maja Sever, novinarka HRT-a, pripremala za sučeljavanje.

“Meni je Maja Sever simpatična, susjeda nam je, znamo se sto godina. Poanta koju sam jučer kazao je ova: Imate pretendenta koji želi biti premijer, imate emisiju Nedjeljom u dva voditelja Aleksandra Stankovića, kojeg također cijenim, koji objektivno nije desni centar. Odem u tu emisiju, razgovaramo, a onda isti taj g. Bernardić nema hrabrosti otići u tu emisiju koju priprema i gđa. Sever, nego dođe na konkurentsku televiziju i izvlači tuđe grafove. Ja sam pohvalio Maju Sever za njezin rad, a oni su mogli i sami pripremiti papire. Ako netko ima senzibilitet za novinare, imam ja”, rekao je Plenković.

Plenković je još istaknuo da nijedan premijer nije prije njega toliko izlazio pred novinare i komunicirao s njima. “Imate me na raspolaganju svaki dan”, rekao je, prenosi N1.

Komentiraj