PLAMENI KOKTELI Vlasnik kluba osumnjičen za ozljeđivanje gostiju vatrom sa šanka

Autor:

Image: 594209431, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Anatolii Rabizo / Alamy / Alamy / Profimedia

Anatolii Rabizo/Alamy/Profimedia

Gordana Fanceva, vlasnika karlovačkog disko kluba Monaco, u kojemu je konobarica 24. ožujka paleći zapaljivu tekućinu na šanku ozlijedila sedam gostiju, policija sumnjiči za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 42-godišnjeg vlasnika Monaca sumnjiči se za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, odnosno teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti.

“Protiv osumnjičenog je Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeni posebni izvještaj kao nadopuna kaznene prijave“, izvijestila je u četvrtak PU karlovačka.

SVJEDOČANSTVA IZ KLUBA ‘Zapalila mi se kosa, sestru su mi gazili, gledala sam prijatelja kako gori…’

Općinsko državno odvjetništvo je par dana nakon događaja izvijestilo da je konobarica puštena da se brani sa slobode, a također je osumnjičena za počinjenje kaznenog djela protiv opće sigurnosti.

Sumnjiči je se da je “prolijevala po plohi šanka alkoholno piće te ga palila, lakomisleno smatrajući da do štetnih posljedica neće doći“, pri čemu je plamen zahvatio posjetitelje, pa su četiri osobe zadobile teške, a tri lakše tjelesne ozljede.

Fancev je odbio komentirati kaznenu prijavu tvrdeći da je obvezan čuvati tajnost istrage.

VATRENA ZABAVA Konobarica zapalila sedmero gostiju karlovačkog disko-kluba

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.