VATRENA ZABAVA Konobarica zapalila sedmero gostiju karlovačkog disko-kluba

Autor:

Close-up picture of hot shot glasses standing in a row on a bar counter,Image: 318252558, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Sergey Novikov / Alamy / Alamy / Profimedia

Sergey Novikov/Alamy/Profimedia

Četiri osobe su teško, a tri lakše ozlijeđene opeklinama u jednom disko klubu zbog nestručnog rukovanja alkoholnim pićima 23-godišnje konobarice koja je željela postići efekt zapaljenja na šanku, no vatra sa šanka je zahvatila nekoliko osoba.

Ravnateljica Opće bolnice Karlovac Ivana Kovačić je navela da su svi ozlijeđeni izvan životne opasnosti, a da su dvije djevojke, obje 2002. godište, zadržane na liječenju.

Jedna od njih ima opekline lica, a druga opekline gornjeg dijela tijela i ruku, dodala je ravnateljica.

“One imaju 2B opekline koje zahvaćaju 27 posto tijela. Ostali su pušteni kućama“, rekla je.

Nesreća se dogodila u nedjelju oko 2, 30 sati, PU karlovačka navela je da je proveden očevid i najavila nastavak kriminalističkog istraživanja radi utvrđivanja svih okolnosti.

Disko klub u kojem se nesreća dogodila, objavio je ispriku gostima i ponudio pomoć ozlijeđenima i onima koji su na drugi način oštećeni.

Sve je potvrdio i vlasnik Gordan Fancev koji se u ime tvrtke oglasio i na Facebooku i Instagramu izražavajući žaljenje zbog događaja i brigu za ozlijeđene.

“Dragi prijatelji i gosti,
Ovim putem želimo izraziti iskreno žaljenje zbog nemilog događaja koji se noćas dogodio u prostoru Disco cluba Monaco. Oštećenima i ozlijeđenima želimo što brzi i bezbolniji oporavak, nastalu štetu na osobnim stvarima svih oštećenih ćemo platiti(molimo Vas da nam se javite na broj 097/****** ili putem društvenih mreža), a svim oštećenima kojima je potrebna bilo kakva pomoć stojimo na raspolaganju sa svime šta možemo učiniti. Nažalost ne možemo promijeniti i utjecati na to da se incident dogodio, ali možemo izraziti žaljenje i pokušati ispraviti barem ono šta je ispravljivo”, napisao je.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.