Film & glazba
Decoration icon

Pharrell Williams

Pharrell Williams je izgradio tonski studio u sjedištu modne tvrtke Louis Vuitton u Parizu

Autor:

Press

Slavni američki producent i glazbenik, te od prije nekog vremena i modni dizajner, otvorio je tonski studio u samom središtu modne kuće Louis Vuitton kako bi se mogao kretati između izrade odjeće i produciranja glazbe.

Pharrell je u veljači ove godine imenovan kreativnim direktorom za muškarce francuske luksuzne modne kuće, a svoju je prvu kolekciju predstavio na Tjednu muške mode u lipnju.

Iako ima ogromnu novu ulogu u Louis Vuittonu, Pharrell nije odustao od svoje ljubavi prema glazbi pa je dao izgraditi prostor za snimanje u studiju ove slavne modne kuće za koju radi. “Krećem se između glazbe i odjeće. Pjesme i cipele, dodaci i harmonije. I to je jedna fluidna stvar., ispričao je nedavno za magazin GQ, te ispričao da je vrijeme koje je proveo u Parizu za njega bilo glazbeno vrlo produktivno i da je završio tri albuma s pjesmama otkako je stigao u Francusku.

Njegov suradnik, Pusha T, vidio je kako Pharrell u sjedištu ovog brenda bez problema mijenja svoje glazbene i modne uloge, te prokomentirao: “On je prava definicija multitaskera. Način na koji on može preusmjeriti svoj fokus i okrenuti se na trenutak je sjajan. Mi smo unutra i radimo na glazbi, dolazi sastanak, radi se o paletama boja ili bilo čemu, on napušta studio, ulazi ravno u ratnu sobu i daje sve od sebe. Upravo onako kako on može dati smjernice, mišljenje, vrlo dobro promišljeno u najmanju ruku.”

U zasebnom intervjuu za The New York Times Style Magazine, Pharrell je objasnio da ne vidi veliku razliku između stvaranja glazbe i kreiranja odjeće. “Biti producent i kreativni direktor su slični. Mogu ići od odjeće do bubnjeva, od gaća do melodija. Unutar svog dizajnerskog studija, imam dio dodijeljen glazbi, tako da cijeli dan idem naprijed-natrag”, izjavio je.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.