Patrik Macek/PIXSELL

PETROV “Plenković mora znati da će mu se uzvratiti istom mjerom”

Predsjednik Mosta Božo Petrov komentirao je dramatičnu sjednicu Sabora na kojoj su letjeli i avioni i šake, kao i odnos prema ministrima i samome premijeru.

“Sve su maske pale! Mislim da premijer mora osvijestiti da je Sabor politička arena. U tu arenu on ulazi tek nekoliko puta godišnje, a kad se i pojavi, časti zastupnike uvredama. Sjetite se samo kako je zastupnicima govorio da su panjevi ili “miševi”, a njegovi zastupnici, potaknuti njegovim istupima, nazivali su oporbene zastupnike “čobanima”. A vidjeli smo i novi primitivni ispad Plenkovićeva vojnika i pouzdanika Josipa Đakića koji je Nikolu Grmoju i opsovao. Ako je to stil premijera i njegove bulumente, ne može očekivati da će protivnici dočekivati njegove udarce spuštena garda, nego da će mu se uzvratiti istom mjerom”, rekao je Petrov Večernjem listu.

Govoreći o Grmojinim otužbama za veleizdaju, kaže: “Kvalifikaciju o “veleizdajniku” premijer je iz nekog razloga sam sebi odlučio prišiti. Pa tko smo onda mi da ga demantiramo. … A što se tiče priče o anemiji, pa nismo je mi izmislili. Ona je tu, stalno se u javnosti vrti i po tome je premijer prepoznatljiv. Neka se nauči s time nositi.”

Komentiraj