Patrik Macek/PIXSELL

PETRINA “Podržat ću Hrvatsku raste jer me predsjednica iziritirala svojim bezobraznim ponašanjem”

Nezavisni saborski zastupnik, bivši član MOST-a nezavisnih lista i načelnik općine Primošten Stipe Petrina nakon jučerašnjih konzultacija s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović rekao je kako će održati koaliciju Hrvatska raste jer je bliža formiranju većine u Saboru.

U razgovoru za Dalmacijanews Petrina je rekao kako se za Hrvatsku raste odlučio jer ga je svojim ‘bezobraznim ponašanjem’ iziritirala hrvatska predsjednica.

“Prvo me zove da dođem u Zagreb, ja napravim “milijun kilometara” i onda me drži u uredu minutu i pol. Sve ono što je tražila od mene mogla je poslati e-mailom. Ja bi na pitanja odgovorio, a ne bih trebao dolaziti iz Primoštena u Zagreb. Zbog minute i pol u Zagrebu sj**** sam 2 tisuće kuna”, rekao je Petrina.

Rekao je kako čalnik MOST-a Božo Petrov misli da su svi Hrvati njegovi pacijenti. “Na kraju će njemu trebati psihijatar. Ni Petrov ni MOST nikako da se izjasne što žele. Kako bi se i mogli izraziti kad ni sami ne znaju. Petrov treba prvo poći po “svoje” mišljenje drugdje, pa ga tek onda iznijeti”, istaknuo je.

Petrina kaže kako HDZ nije dobio izbore, niti ih je SDP izgubio. Pravi pobjednik posljenjih parlamentarnih izbora, dodaje, je MOST. “Ali sada se vidi da je to najveći gubitak za Hrvatsku, barem u ovom trenutku”, dodaje Petrina za Dalmacijanews.

Komentiraj