PETRINA O PETROVU “Od kada sam ga upoznao samo laže. Svaku je stvar izvrtio, slagao, okrenuo”

Anto Magzan/PIXSELL

Stipe Petrina u četvrtak je reagirao na gostovanje čelnika MOST-a nezavisnih lista Bože Petrova na N1 televiziji. Nezavisni saborski zastupnik, bivši član MOST-a nezavisnih lista i načelnik općine Primošten kaže kako je moguće da se održao tajni sastanak nezadovoljnih zastupnika MOS-a. Poručio je kako su ljudi i prije bili nezadovoljni.

“Božo Petrov vodi Most na svoju ruku kao da je neki autokrat, ali da bar ima to potkrijepljeno pravilnicima i statutima. Vjerujem da dolazi do pobune i raskola jer znam kakve su bile reakcije dok sam ja još bio tamo”, rekao je Petrina dodajući da to što Petrov radi više ne spada u domenu politike.

Petrina kaže kako je Petrov od trećeg mjeseca, kada ga je primoštenski načelnik prvi puta upoznao, lagao za sve. “Svaku je stvar izvrtio, slagao, okrenuo. Uvijek je onako kako on kaže”, ističe Petrina.

Petirna smatra da nitko tko drži do sebe ne bi s MOST-om više surađivao. “Ako se Božo Petrov skriva iza zastupnika Mosta, to je jako jadno. Božu Petrovu netko drži u šaci i stišće ga prema potrebi. Ja sam njemu rekao da je nečiji upljuvak”, kazao je Petrina za N1.

Zaključio je kako će Petrovu poslati račun za troškove kampanje za devetu izbornu jedinicu, za koju, kaže, MOST nije dao nijednu lipu a po ugovoru je trebao. “Moji koalicijski partneri razmišljaju o tužbi protiv Bože Petrova zbog ugovora o suradnji koji reugulira postizbornu suradnju. On je meni oduzeo pravo glasa”, poručio je Petrina.

Komentiraj