Partnerica Jamesa Bonda tvrdi da bi Tom Cruise istukao Daniela Craiga

Francuska glumica Lea Seydoux u svojoj je karijeri glumila i sa Tomom Cruiseom i sa Danielom Craigom. S Tomom Cruiseom glumila je prije 10 godina u filmu „Nemoguća misija: Protokol duh“ dok je sa Danielom Craigom kao Jamesom Bondom glumila u filmu „Spectre“ te će ponoviti ulogu i u filmu „Za smrt nema vremena“ koji se u hrvatskim kinima počinje prikazivati u četvrtak, 30. rujna. Tim povodom gostovala je u emisiji „The Graham Norton Show“ gdje ju je on pitao tko bi, po njenom mišljenju, pobijedio u tuči u kojoj bi se našli Cruise i Craig. Ona je odgovorila „Tom Cruise, naravno“.

Lea Seydoux glumi  Madeleine Swann, partnericu Jamesa Bonda, a tijekom emisije rekla je da je pristala ponoviti ulogu u filmu „Za smrt nema vrtemena“ jer je podignuta razina kvalitete ženskih uloga. Za to je zaslužna scenaristica Phoebe Waller-Bridge koju su angažirali da naknadno poradi na scenariju filma. „Volim je, njena sam velika obožavateljica, ali sam je na snimanju filma vidjela na kratko iako bih voljela da sam imala više vremena za druženje s njom“, rekla je Lea Seydoux a njene riječi potvrdio je i Daniel Craig koji je rekao da je Phoebe Waller-Bridge bila vrlo zaposlena zbog čega se glumačka ekipa nije imala vremena družiti s njom. „Imala je velik utjecaj na scenarij, ona je jedna od najboljih u svom poslu“, objasnio je Craig.

Francuska glumica prije toga je rekla za Sky News kako smatra da je James Bond manji mizogonist no što je bio. „Mislim da ovog puta ženski likovi imaju dubinu, snažniji su, ali ne samo zato što su vještije i moćnije već i zato što svi žele vidjeti zanimljivije ženske likove. Ovo je prvi puta da se ženski lik vratio u James Bond franšizu i zato želimo bolje upoznati Madeleine. U toim smislu mislim da je to zanimljivije“, zaključila je Lea Seydoux.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner