Pajač sudi derbi Rijeke i Dinama

Igoru Pajaču iz Sv. Ivana Zeline povjeren je zadatak glavnog suca na derbiju 12. kola HT Prve lige u kojem Rijeka u subotu od 17:05 na Rujevici dočekuje Dinamo. 37-godišnjaku će ovo biti treći dvoboj ove dvije momčadi. Prvi put im je sudio u listopadu 2017. godine kada je u Prvoj HNL Dinamo na Maksimiru slavio rezultatom 3:1, a potom je bio sudac i u 1:0 pobjedi Rijeke u veljači 2020. godine kojom su na Rujevici izborili plasman u polufinale Hrvatskog nogometnog kupa.

Pajaču će u subotu asistirati Bojan Zobenica (Velika Gorica), Jerko Crnčić (Vrbovec) i Dario Kulušić (Šibenik) dok će za VAR biti zaduženi Duje Strukan (Split) i Alen Jakšić (Solin). Delegat utakmice je Darko Kolesarić (Osijek), a suce će kontrolirati predsjednik njihove komisije Bruno Marić (Daruvar).

Kolo će u petak od 18 sati u Kranjčevićevoj otvoriti Hrvatski dragovoljac i Lokomotiva kojima će suditi Marko Cestarić iz Siska. Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca će pak u subotu od 15 sati u Velikoj Gorici označiti početak utakmice Gorice i Istre 1961.

Nedjelja od 15 sati u Koprivnici je rezervirana za sraz Slaven Belupa i Osijeka koji je pripao Franu Joviću iz Zagreba dok će istog dana od 17:30 na Šubićevcu kolo zaključiti Šibenik i Hajduk te Zdenko Lovrić iz Đakova.

Službene osobe za 12. kolo HT Prve lige:

Komentiraj