Ozzy Osbourne: “Odnos koji imam sa svojom publikom najveća je ljubavna afera u mom životu”

Autor:

Ross Halfin/Press

Ozzy Osbourne otvoreno je progovorio u intervjuu za magazin Peopleo o svojoj odlučnosti da nastavi s turnejom, unatoč tome što ga je posljednjih godina kočilo niz zdravstvenih problema.

73 godišnji Ozzy Osbourne je nedavno održao svoj prvi nastup uživo nakon više od tri godine pauze i to tijekom nenadanog pojavljivanja na ceremoniji zatvaranja ovogodišnjih Igara Commonwealtha u Birminghamu. Nakon svog nastupa, koji je izveo uz pomoć steznika za leđa, Osbourne je u novom intervjuu za People rekao da je osjetio veliku želju da se vrati načinu života na turneji. “Tu pripadam. Odnos koji imam sa svojom publikom najveća ljubavna afera u mom životu”. Govoreći o svojim nedavnim zdravstvenim problemima, Osbourne je svoju bitku s Parkinsonovom bolešću opisao kao noćnu moru, rekavši: “To je jedina stvar koja me podsjeća da starim: stvari idu u krivom smjeru i više ne funkcioniraju. Ali još uvijek se osjećam mlado u srcu.”

Bivši frontmen Black Sabbatha izjavio je da se ne planira povući u skorije vrijeme, rekavši za People da je odlučan vratiti se na pozornicu čak i ako ga budu morali prikovati za dasku i voziti, jer je preživljavanje njegova ostavština. Osbourne je javno ispričao svoju dijagnozu Parkinsonove bolesti 2019. godine nakon što ju je držao u tajnosti više od 15 godina, nakon godina raznih zdravstvenih problema i velikih operacija potrebnih da bi ostao aktivan. Posljednja od njih poduzeta je još u srpnju i to operacija na vratu za koju je rečeno da će odrediti ostatak njegova života. Operacija je bila uspješna, a Osbourne je zahvalio obožavateljima na njihovim mislima, molitvama i dobrim željama nakon otpuštanja iz bolnice.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.