Ovo je stan u kojem je “kod prijatelja” stanovao Frka Petešić: Iznajmljuje se za 100 eura po danu

Stan u kojem je, prije nego se prijavio u Sali, bio Zvonimir Frka Petešić u vlasništvu je Miroslava Cebovića i Hermine Cebović Želalić, supruge aktualnog veleposlanika u Alžiru. Upravo se ime Ilije Želalića proteklih dana našlo u fokusu javnosti zbog, slučajne ili namjerne, činjenice da je Želaić, nakon što je dao stan na korištenje Frki Petešiću i nakon što je ovaj postao predstojnikom Plenkovićevog kabineta, imenovan veleposlanikom u Alžiru.

Želalić je bio tijekom karijere i konzul u SAD-u, radio je u veleposlanstvima u Francuskoj i Maroku, a u Maroku je kasnije veleposlanik bio upravo Frka Petešić.

Upravo se taj stan u kojem je živio Frka Petešić prije nego se prijavio  na Dugom Otoku, sada iznajmljuje, donosi 24 sata, na platformi Airbnb za malo više od 100 eura po noćenju (s uslugom čišćenja i “usluge”), a trenutno se može unajmiti tek od 1 siječnja 2023. godine.

Riječ je o lijepoj obiteljskoj katnici u Dubravi. Kako stoji u opisu, radi se luksuznom novouređenom apartmanu, a gostima su na raspolaganju tri spavaće sobe, dvije kupaonice, tri balkona s pogledom na Medvednicu i parkirno mjesto. Kao posebnost se ističe i da je stan prethodno bio rezidencija veleposlanika.

Podsjećamo, Predstojnik ureda premijera Zvonimir Frka Petešić svoje je prebivalište prijavio na obiteljsku kuću njegovoc oca u općini Sali na Dugom Otoku, pa je zbog toga dobio na korištenje državni stan, koji je država, kako je ekskluzivno otkrio Nacional, nakon potresa obnovila neuobičajeno brzo.

 

Dok obnova Zagreba stoji, stan u kojem živi šef kabineta premijera Plenkovića obnovljen je državnim novcem u rekordnom roku

 

Komentiraj