Otvorene prijave na međunarodnu startup konferenciju Zagreb Connect 2018

Zagreb Connect

Grad Zagreb ove je godine spojio svoje najznačajnije projekte za razvoj startup poduzetništva – predakceleracijski program Startup Factory i konferenciju Zagreb Connect.

Startup Factory je prvi javno financirani predakceleracijski program na području Zagreba i šire koji su prije tri godine pokrenuli Grad Zagreb i ZICER s ciljem osnaživanja razvoja poduzetništva. Program pomaže startupovima u fazi razvoja inovativnih proizvoda na postojeća i nova tržišta, pružajući intenzivnu edukacijsku, mentorsku, promocijsku i infrastrukturnu podršku.

Zagreb Connect je konferencija koja već petu godinu zaredom mladim poduzetnicima daje podršku u razvoju njihovih poslovnih ideja i olakšava daljnji razvoj zagrebačkog poduzetničkog ekosustava čime stvara boljih uvjeta za startup tvrtke na području grada Zagreba i šire. U fokusu Zagreb Connecta 2018 su pre-seed investicije i ulaganja u ranim razvojnim fazama startupova, iskustva domaćih startupova koji su uspješno svoje proizvode plasirali na međunarodna tržišta te tehnologije budućnosti.

Započnite Advent uz inspirativne govore onih koji su pokrenuli startup u Hrvatskoj i ostarili uspjeh na tržištima. Uzbuđenje konferencije rast će kako se natjecanje Startup Factory timova bude bližilo kraju.

Konferencija će se održati 5. prosinca u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, prijave na međunarodnu startup konferenciju Zagreb Connect su otvorene, a ulaz je besplatan.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]