Tele2

Otvoren Tele2 centar u Gradu Koprivnici

Svim postojećim i budućim Tele2 korisnicima od danas je na usluzi novootvoreni centar u samom središtu Koprivnice na adresi Zrinski trg broj 11.

Tele2 centar u Gradu Koprivnici će  pružat, svaki radni dan u radnom vremenu od 08 do 20 sati, a subotom od 08 do 14 sati, sve usluge potrebne za odabir i korištenje ponuda kako rezidencijalnim tako i poslovnim korisnicima. Prodajna te tehnička podrška i usluga bit će upotpunjena zonom s kampanjskim ponudama, posebnim ponudama za odabir tarifa, uređaja, telefona i tableta, te odabir mobilnog, tj. Pokućnog interneta.

“Obnavljanje postojećih kao i otvaranje novih prodajnih mjesta dio je dugoročne Tele2 strategije kojom unaprijeđenu kvalitetu naše usluge želimo korisnicima pokazati u svakom segmentu poslovanja s nama. Upravo je koprivnički centar prvi u nizu centara koje planiramo otvoriti u ovoj godini. Veseli nas što ćemo stanovnicima Koprivnice i cijelog podravskog kraja od sada moći ponuditi i direktnu uslugu u našem centru”, izjavio je prilikom otvaranja Tele2 centra predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska, gospodin Viktor Pavlinić.

Kontinuirano ulaganje u kvalitetu mreže i svih ostalih usluga glavni je fokus poslovanja Tele2.

Komentiraj