Otvoren sretni park za vježbanje Hrvatske Lutrije u Daruvaru

Autor:

Hrvatska lutrija

Članica uprave Hrvatske Lutrije Nikolina Klaić i zamjenica gradonačelnika Grada Daruvara Vanda Cegledi otvorile su u Daruvaru park za vježbanje na otvorenom financiran sredstvima Hrvatske Lutrije.

“Povodom 50. rođendana Hrvatska Lutrija ulaže u projekte na dobrobit lokalnih sredina i građana. Iznimno mi je drago da je ovaj sretni park Hrvatske Lutrije izgrađen kao prvi objekt u budućoj velikoj sportsko-rekreacijskoj zoni Daruvara, te vjerujem da će brojni građani ovaj park svakodnevno koristiti. Grad Daruvar pri odabiru sprava koristio je savjete stručnih osoba kineziologa što smatram izvrsnom praksom jer ovako odabrane sprave mogu koristiti svi od početnika do naprednih vježbača”, kazala je tom prigodom članica uprave Nikolina Klaić.

Hrvatska lutrija

Podsjetimo, Grad Daruvar jedan je od 20 gradova u Hrvatskoj koji je temeljem Natječaja za financiranje parkova za vježbanje na otvorenom ostvario vrijednu donaciju Hrvatske lutrije u iznosu od 12.000 € za opremanje parka prema vlastitom dizajnu uz uvjet da minimalno jedna sprava bude prilagođena osobama s invaliditetom. Temeljem navedenog natječaja po jedan grad ili općina iz svake županije izvučeni su kao sretni dobitnici navedenih sredstava za što je Hrvatska Lutrija uložila više od 230.000,00 eura.

Hrvatska lutrija

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.