Otkrivamo sve što vas očekuje na Modular Homes Expou Arena Zagreb 2024!

Autor:

Modular Homes Expo

Ovogodišnji tlocrt otkriva mnoga iznenađenja! Veliki broj izložbenih primjeraka očekuje posjetitelje u konceptu eko sela, a izlagači su u velikoj završnici svojih prezentacija. Posjetitelji će se unutar Arene prošetati ulicom koju će osvijetliti vrhunska Eglo rasvjeta i ulaziti u domove koje su za njih pripremili najbolji proizvođači regije jugoistočne Europe.

Kružni tok i cijelu Arenu zelenit će predivno vanjsko i unutarnje bilje Iris MBM centra. Uz Eglo rasvjetu, unutarnje i vanjsko bilje Iris MBM centra te predivne drvene eksponate unutarnjeg i vanjskog namještaja Wood & Steel Art, posjetitelji će po promotivnim cijenama moći kupiti čak 17 izložbenih eksponata montažnih i modularnih kuća te pomoćnih vanjskih objekta. Ukupno izlaže 78 izlagača iz osam zemalja, a Expo je pod pokroviteljstvom Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Republike Hrvatske i Grada Zagreba.

Tijekom tri dana najveći dionici ove industrije koji imaju kapaciteta i mogućnosti pružati usluge u regiji okupit će se ponovno u Areni Zagreb kako bi pokazali svoje najnovije proizvode i usluge te sudjelovali u stručnim panelima i vokalizirali važne teme za industriju i same kupce.

Program će se odvijati u središnjoj dvorani, a eksponati će se prodavati po promotivnoj cijeni. FOTO: Modular Homes Expo

Vrata ovogodišnjeg Expoa otvaraju se u petak, 19. travnja 2024., u 10 sati, a svečanost otvorenja planirana je za 11 sati. Expo će biti otvoren za posjetitelje od ponedjeljka do petka, svakoga dana do 20 sati. Program će i ove godine voditi novinarka Zorana Vukić Gavran, a novost je da će se odvijati u središnjoj dvorani, na pozornici osmišljenoj kao veliko Eglo rasvjetno tijelo, a stručni program sva tri dana prenosit će se uživo i na kanalu Modular Homes Expo na YouTubeu.

Teme stručnih panela ove godine su: Stambena politika Republike Hrvatske do 2030., (R)evolucija montažne gradnje, Mogućnosti (su)financiranja montažne gradnje, International markets and potential of Southeastern Europe region (panel na engleskom jeziku), Atraktivnost hrvatskog tržišta za izvoznike, Digitalna gradnja, Održivost kao imperativ, Ključ u ruke.

Očekuje se će ovo prestižno okupljanje privući brojne internacionalne stručnjake, čineći Zagreb europskim središtem industrije modularne i digitalne gradnje tijekom trodnevnog događaja. Organizator poziva sve građane da se pridruže jedinstvenom iskustvu ovogodišnje Modular Homes Expo Arene Zagreb, gdje inovacija susreće održivost u području stambenih rješenja u produkciji eko sela.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.