Osumnjičenog za ubojstvo žene u centru Rijeke na ispitivanje dovela interventna policija

Autor:

05.02.2022.,Rijeka - Oko 14.45h policija je zaprimila dojavu kako je u caffe baru Pin (Pavlinski Trg 5) doslo do tuce te je jedna zenska osoba ozljedena. Uz policijske sluzbenike na mjesto dogadaja izasla je hitna medicinska pomoc, koja je pokusala reanimirati zensku osobu ali bezuspjesno. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Nel Pavletic/PIXSELL

Roman Brnada (36), osumnjičeni za ubojstvo u strogom centru Rijeke u kafiću Pin, pod pratnjom policije doveden je u utorak ujutro na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci.

Osumnjičenog za brutalno ubojstvo u kafiću na ispitivanje su doveli interventni policajci i bio je vezan s više komada plastičnih vezica, piše Novi list. Inače je uobičajeno da osumnjičenike na ispitivanje dovodi temeljna policija.

Policija, neslužbeno doznaje Novi list, nije dopustila branitelju da pristupi okrivljeniku dok je bio u njihovim prostorijama, pa nije poznato je li išta rekao u svoju obranu i otkrio motiv zločina istražiteljima.

Trajanje ročišta ovisit će o tome hoće li se braniti šutnjom ili će aktivno iznositi svoju obranu.
Državno odvjetništvo će sasvim sigurno tražiti istražni zatvor, a o tome će se odlučivati rano poslijepodne u riječkom Županijskom sudu.

Riječkom ubojici prijeti najmanje deset godina zatvora

Policija objavila detalje o zločinu u Rijeci: “67-godišnjakinji zadao više udaraca po glavi i tijelu pa šetao gol”

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.