Ostojić: Božinović nastupa kao krizni upravitelj Hrvatske, da smo mi na vlasti već bi imali plinske boce i šatore na ulicama

Situacija iz splitskog doma za starije nailazi na sve više kritika, a najnovije kritike dolaze i  od potpredsjednik SDP-a Rajka Ostojića.

Rajko Ostojić rekao je da je najmanji problem jedna ostavka i ustvrdio da su se Davoru Božinoviću i Anti Sanaderu kao bumerang vratile nedavne izjave o SDP-u Davoru Brenardiću.

“Svi ste čuli te izjave Sanadera koji je glasnogovornik Plenkovićevog dijela HDZ-a, to je bilo izvan normalnog ponašanja, a sad bumerang. Ravnatelj Škaričić je kadar Sanadera, on ga je instalirao unatoč sudskoj presudi”, naglasio je Ostojić prilikom gostovanja na N1 televiziji.

“Samo zamislite da je obrnuto, da smo mi na vlasti, a oni u opoziciji, imali bi šatore i plinske boce“, rekao je Ostojić koji od Božinovića očekuje ispriku.

“Božinović nastupa kao krizni upravitelj Hrvatske, Jandroković je abdicirao Sabor i dao mu sve ovlasti. A sada? Božinoviću, pogledaj što ti rade policajci, Sanaderu pogledaj šta ti radi kadar, zato ljudi odlaze iz Hrvatske”, zaključuje potpredsjednik SDP-a.

Komentiraj