Opet velika gužva na granici sa Srbijom: Kamioni čekaju čak šest sati na ulazu

Autor:

12.03.2022., Yavoriv, Ukrajina - Na granicnom prijelazu u blizini ukrajinskog grada Yavoriv vidljive su kilometarske kolone automobila, kamiona i autobusa na putu u Poljsku. Grad Yavoriv koji se nalazi manje od 30km od Poljske, napadnut je dan nakon sto su snimljene ove fotografije. Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Milan Sabic/PIXSELL (ilustracija)

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, izvijestio je u četvrtak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog radova na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići zatvoreni su: na čvoru Posedarje izlazni krak iz smjera Dubrovnika (obilazak je preko čvora Zadar centar); na čvoru Gospić izlazni krak iz smjera Dubrovnika i ulazni krak u smjeru Zagreba (obilazak iz smjera Dubrovnika prema Gospiću je preko čvora Sveti Rok, a iz Gospića prema Zagrebu preko čvora Perušić).

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Na graničnom prijelazu sa Srbijom Bajakovo (Batrovci) teretna vozila čekaju 2 sata na izlazu, a na GP Tovarnik (Šid) teretna vozila čekaju šest sati na ulazu i četiri sata na izlazu.

Promjenjivo sa sunčanim razdobljima

Promjenjivo, ponegdje i pretežno oblačno, a sunčana razdoblja vjerojatnija su na jugu i istoku zemlje, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za četvrtak.

Povremena kiša očekuje se uglavnom na širem riječkom području te u Gorskom kotaru, češća u drugom dijelu dana.

Razmjerno vjetrovito, na kopnu uz umjeren i jak jugozapadnjak, lokalno na udare olujan, na Jadranu jugo i južni vjetar.

Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 12 i 17 Celzijevih stupnjeva.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.