OPERIRAN Novosadski kantautor Đorđe Balašević imao infarkt

Pjevač Đorđe Balašević preživio je infarkt i nalazi se u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gdje je hospitaliziran i ugrađeni su mu stentovi. “Pjevač se osjeća dobro i uskoro će biti pušten kući”, rekli su u Institutu.

Balašević je operiran danas prijepodne, a kako je rečeno neslužbeno za N1, njegovo stanje je stabilno, pa bi u idealnim uvjetima, za pet do šest dana mogao biti pušten na kućno liječenje.

Balašević je trebao večeras nastupiti u Kragujevcu, ali je taj koncert otkazan.

“Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert…Žao mi je vas moram obavijestiti da se večerašnji koncert otkazuje”, objavila je pjevačeva kći Beba Balašević.

Dodala je da “život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumijevanje i što nam drugo ostaje… , a zdravlje je u svakom slučaju najvažnije”.

“Đole kaže da će donijeti liječničko uvjerenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti…”, poručila je Beba Balašević.

“Za koji dan će biti sve sasvim ok pa nastavljamo… Molim vas za razumijevanje i strpljenje, točan novi datum koncerta javit ćemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo. Beba”

Fanovi su se zabrinuli za zdravlje svog idola, ali im odgoda koncerta nije toliko teško pala. Zaključili su da je najvažnije da se čuva, “pogotovo to godište”.

 

Komentiraj