BIRAJTE! Tko bolje među Hrvatima prepoznaje izdajnike i kvislinge? Šeks ili Jandroković?

Autor:

Davor Puklavec, Josip Regovic/PIXSELL

Stigli smo do novog izdanja Uj Fuja Radio Nacionala, vaše omiljene kulturno-umjetničke ozbiljne emisije koja vam svakog petka donosi crème de la crème izjava raznih političkih gorostasa s ovog našeg malog područja.

Vrijeme je da proglasimo prošlotjednog pobjednika. Bili su tu Gordan Grlić Radman s Čavoglavama, Sunčana Glavak o jugoslavenčinama, Majda Burić o klevetničkoj bandi, Andrej Plenković o tome kako nam nikad bolje nije bilo, Željko Reiner citira Krležu, Danica Baričević o pušenju Sandre Benčić, Goran Ivanović sa sloganima za opoziciju. A pobjedu je odnijela – Majda Burić.

Prije nego krenemo s najfriškijim nominiranima, podsjetimo se ponovno kako sve ovo funkcionira. Mi vam petkom damo par izjava tjedna, bile vam drage ili ne. I ovog tjedna imate priliku odabrati izjavu iz našeg ciklusa/cirkusa – za početak preslušate i glasate na dnu ovog članka sve do sljedećeg petka u 10 sati. Zahvaljujući vašim glasovima, naši tjedni pobjednici idu u daljnja pripetavanja, sve do velikog finala!

1. Andrej Plenković o odlasku naših vojnika u rat

Dolazak ukrajinskih vojnika na obuku za četiri glasa u Hrvatskom saboru smo propustili učiniti. Budući da nismo uspjeli niti tu simboliku, onda nismo nudili opciju da hrvatski vojnici idu u Ukrajinu.

 

2. Zoran Milanović o premijeru

On sebe sada predstavlja kao pravnika i političara, velikog hrvatskog muža. Tko te šiša, frajeru? Jesi to osnovao? Jesi. Igraj po pravilima. Ali sada mu je izletio jezik kao snahi u Šumi striborovoj. Trebao si ranije razmišljati o tome.

 

3. Vladimir Šeks o prosvjednicima, prvi dio

Na Trgu svetog Marka marširale su izdajice i istinski kvislinzi i protuhrvatski ološ.

 

4. Gordan Jandroković Katarini Peović

Dobivate opomenu jer me ignorirate, a drugo, vi ste kvisling. Vi ste izdajica hrvatskog naroda. Prestanite koristiti taj izraz. Vi ste nacionalna izdajica. Vi ste izdajica!

 

5. Ana Brnabić

Aleksandar Vučić je najveća noćna mora za Grlića Radmana i za sve te u Hrvatskoj zato što oni ne mogu njemu oprostiti što sjedi na srpskoj stolici. Oni, kao što je to bilo u povijesti, uvijek stanu iza nekog drugog pa onda prijete kao što to kukavice rade.

 

6. Vladimir Šeks o prosvjednicima, drugi dio

Idemo u punu mobilizaciju da potučemo do nogu tu političku gamad i ološ, da ih se zauvijek jednom baci u đubrište istorije, kamo su i zaslužili. Do pobjede!

 

7. Mario Kapulica o prosvjednicima

Nećete u Banske dvore, niste ni prije, a kad ste bili nanosili ste samo štetu i zlo hrvatskim građanima!

 

8. Andrej Plenković o tome kako su njegovi savršeni

Iz kuta onih koji su oporba – nije lako. Njima nije lako. Da smo mi u poziciji da politički moramo napadati nekog poput nas, ne bi ni nama bilo lako.

 

A sada – na glasanje!

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.