Press/HNK Ivana pl. Zajca

HNK Ivana pl. Zajca: Veliki interes za Online program

 

Online program HNK Ivana pl. Zajca je prema prvim podacima pronašao uspješan način kako da, u okolnostima pandemije koronavirusa i mjera socijalnog distanciranja, ostane uz svoju publiku i širu zajednicu.

Gledajući samo rezultate na facebook stranici, primijećen je porast u odnosu na ranije razdoblje. Stranicu je u prvih deset dana programa ‘Zajc uz vas’ posjetilo više od 90 tisuća korisnika.

Svaki video je, u prosjeku, pogledan četiri tisuću puta, a neke objave su sakupile i više od 20 tisuća klikova. Ukupno, video objave su tijekom deset dana pregledane više od 70 tisuća puta.

Podsjetimo, riječki “Zajc” je poštivao sve mjere sigurnosti i 20. ožujka pokrenuo online program, dostupan putem kazališnog Youtube kanala te društvenih mreža.

Zbog praćenja i poštivanja novih preporuka i mjera, riječki kazališni umjetnici sve veći dio programa realiziraju iz svojih domova. Publika im, umjesto aplauza, ostavlja stotine pozitivnih komentara, pohvala i poruka.

“Divni ste mi svi u ovakvom kućnom izdanju! Mislim da nikad nismo bili prisniji s umjetnosti nego sada, s ovim jednostavnim,intimnim trenucima! Hvala vam puno”,

“Lijepo je to što radite. Lijepi izbor i izvedbe, nedostaje mi naše kazalište”, samo su neki od komentara.

Djelatnice i djelatnici Kazališta već pripremaju raspored, koji će krenuti čim to bude moguće. Odlučni su produžiti ovu i ranije započeti novu kazališnu sezonu kako bi se realizirao sav planirani program.

Komentiraj