Sa ciljem promocije vrijednosti kupreške zajednice, ljepota kupreškog kraja i bogatstva kupreške tradicije i kulture, potekla je ideja za povijesnim ‘Okupljanjem 1000 Ivana’ upravo u ovom živopisnom bosansko-hercegovačkom krajoliku.

Organizatori vas pozivaju na podršku u pokušaju obaranja svjetskog rekorda u najvećem broju ljudi istoga imena okupljenih na jednome mjestu, koje će se održati u:

nedjelju, 30.07.2017. godine,
s početkom u 13:30 sati,
na Gradskom stadionu HNK Kupres,
Blajburških žrtava 1, Kupres (BiH).

Okupljanjem 1000 Ivana na jednom mjestu cilj je također promovirati obiteljske i duhovne vrijednosti te obilježiti obiteljsku nedjelju blagoslovom i misom u Crkvi Svete Obitelji u 11 sati.

Pokušaj obaranja svjetskog rekorda predviđen je u 13.30 sati, nakon čega će se održati svečani mimohod ulicama Kupresa te snimanje povijesne fotografije na gradskom trgu.

Od 16 sati počinje bogat kulturno-umjetnički program, a redom će nastupiti Mate Bulić, Folklorna skupina HKD Napredak, KD Kupreški momci, Glazbeni sastav Versi, Bruno Baković, Mirko Švenda-Žiga, Tamburaški sastav Đeram, Dražen Žanko i Marko Perković Thompson.

Sve dodatne informacije o eventu možete pronaći na internetskoj stranici http://1000ivana.com/.

Komentiraj