Novaković: “Kovačević nam je zaprijetio, ako pokrenemo postupak, da će nas tužiti”

Bivši šef Janafa Dragan Kovačević podnio je kaznenu prijavu protiv predsjednice Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Nataše Novaković i drugih članova Povjerenstva jer su, tvrdi, zanemarili njegove navode da on nije dužnosnik, te da su mu povrijedili ugled. Kovačević je podigao tužbu i traži odštetu.

Predsjednica Povjerenstva Novaković za N1 je komentirala kaznenu prijavu.

“Povjerenstvo je jučer na sjednici pokrenulo postupak protiv gospodina Kovačevića zbog toga što nije prijavio nekoliko nekretnina, preko 1400 dionica koje sam posjeduje i preko 900 dionica koje posjeduje njegov bračni drug”, kazala je Novaković.

“Neposredno prije sjednice, točnije dan prije, gospodin Kovačević uputio je mail Povjerenstvu u kojem je priprijetio da će, ukoliko ga stavimo na bilo koju višu sjednicu Povjerenstva podići kaznenu prijavu protiv nas što je danas i učinio”, dodala je.

Napomenula je da na samu prijavu nema komentara.

“Predmet je otvoren odmah nakon što je gospodin Kovačević smijenjen s pozicije, još dok je bio u pasivnom mandatu. Završen je sada i uopće nemam potrebe za daljnji komentar. Povjerenstvo je zaprimilo njegov dopis. Na prijave ne reagiramo, a postupak smo pokrenuli”, poručila je Novaković za N1.

Komentiraj