NOVA PROVALA Za njenog supruga Dalmacija je srpska, a ona radnicima ne daje slobodno

Autor:

16, October, 2023, Belgrade -Snezana Borjan gathered many famous people at the opening of her salon - Royal SB academy in Beograd Watrefront. Milan Borjan, Snezana Borjan. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

16, oktobar, 2023, Beograd - Snezana Borjan je okupila brojne poznat licnosti na otvaranju svog salona - Royal SB academy u Beogradu na vodi. Photo: Antonio Ahel/ATAImages Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Snežana Borjan, supruga nogometaša Milana, ovih dana nalazi se u centru pozornosti. Ovaj put za to nije zaslužna izjava njezinog supruga, već objava na društvenim mrežama koja se tiče radničkih prava. Naime, Snežana je vlasnica luksuznog salona ljepote u Beogradu na vodi, ali izgleda da njezinim radnicima nije lako.

“Moja faca kad čujem da netko traži slobodan dan”, napisala je uz fotografiju na kojoj djeluje ljutito dok sjedi za stolom.

Borjan se javio s godišnjeg na moru i poručio navijačima: “Na našem traktoru piše …”

Tako se opet digla prašina oko Snežane koja očigledno svojim radnicima ne daje puno mjesta za odmor. A njezin suprug, vratar kanadske reprezentacije i bivši igrač Crvene zvezde je došao u centar medijske pozornosti u Hrvatskoj nakon izjave da je njegova rodna Dalmacija – srpska.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

“Nisam rođen u Hrvatskoj, rođen sam u Krajini, Dalmaciji. To je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina”, rekao je Milan Borjan jednom prilikom i izazvao burne reakcije.

Milan je rođen u Kninu, zatim je neko vrijeme živio u Beogradu, a kasnije je cijela obitelj preselila u Kanadu. Borjan ne krije svoje velikosrpstvo, piše Slobodna Dalmacija.

Borjan dobio na tisuće poruka od hrvatskih navijača: “To pokazuje da su primitivci! Igračima sve pohvale!”

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Denis

prije 1 mjesec

Ovo dvoje su poremećeni likovi. Ne bi im trebalo ustupati medijski prostor, jer oni se tim hrane, kao poremećenici. A za ovu ne bih radio, niti da me suhim zlatom može platiti.