Nova pjesma Foo Fightersa posvećena je Lemmyu Kilmisteru iz grupe Motorhead

Dave Grohl otkrio je da nova pjesma Foo Fightera “No Son of Mine” odaje počast pokojnom, velikom Lemmyju Kilmisteru. Iako štuje kultnog frontmana Motörheada, ne može reći isto za Lemmyjev stan u Los Angelesu, kojega je u nedavno objavljenom intervjuu nazvao “odvratnim”.

Opis Lemmyjeva stana objavljen je u intervjuu za časopis Classic Rock u kojem se Grohl živo prisjetio njegovog stana: “Bio sam šokiran koliko je to bilo odvratno. Brojni časopisi i VHS kasete, naslagani tri do četiri metra, Lemmy je sjedio na kauču, u svom crnom bikini donjem rublju s paukovom mrežom na njima i to nakon što je samo obojao kosu u crno, obavio telefonski intervju, uz video igru ​​na pauzi na televiziji.” Grohl je dodao da mu je Lemmy ponudio Jack Daniel’s u 11:15 ujutro što je on objeručke prihvatio.

Frontmen Foo Fightera nastavio je: “Nikada, nikada neću zaboraviti svaki mali detalj toga dana. Pogotovo ne crno donje rublje, s paukovom mrežom i crnim paukom točno tamo gdje je k…. “. O samom nastanku pjesme “No Son of Mine” Grohl je rekao: “Počelo je tako što se ova zemlja prilično uznemirila i onda smo se odlučili za nešto agresivnije i pretvorilo se u ove čvrste rifove. Volio bih da je Lemmy živ da to čuje, jer bi vidio koliki je utjecaj imao na mene.”

Novi album Foo Fightera, „Medicine at Midnight“ stiže 5. veljače.

Komentiraj