KD Lisinski

Nina Badrić za odlazak djece na Specijalnu olimpijadu

Nina Badrić sprema humanitarni koncert za odlazak djece na Specijalnu olimpijadu.

Koncert za mlade sportaše s intelektualnim teškoćama će se održati u četvrtak 25. listopada, s početkom u 20 sati u KD Vatroslav lisinski.

Naša glazbena diva se nakon tri godine vraća u “Lisinski”. Najavom koncerta započeta je suradnja sa Zakladom ‘Hrvatska za djecu’. Nina kao nova ambasadorica najavljuje dugu suradnju na radost brojnih potrebitih obitelji i pojedinaca. Ovo će biti i proslava desete obljetnice rada i pomaganja Zaklade koju je osnovala Republika Hrvatska, kako bi samostalno i s partnerima prepoznali, aktivno podržali i kontinuirano promovirali prava i prilike djece na individualni razvoj.

“Ponosna sam da zajedno s publikom ovim koncertom mogu pomoći sportskim herojima da ostvare svoje snove. Da sudjeluju na Specijalnoj Olimpijadi i da predstavljaju Hrvatsku. Bit će ovo posebno emotivna večer u kojoj ćemo svi zajedno uživati ujedinjeni u ovom plemenitom cilju”, najavila je Nina Badrić.

Sav prihod od prodanih ulaznica ovog donatorskog koncerta namijenjen je sportašima koji će predstavljati Republiku Hrvatsku na Svjetskim ljetnim igrama Specijalne olimpijade u Abu Dabiju 2019. godine.

Pokrovitelji koncerta su Predsjednica RH Kolinda Grabar – Kitarović, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Središnji državni ured za sport i Grad Zagreb.

Komentiraj