NIKOLA GRMOJA “Za mene osobno “Za dom spremni” nije isto što i “Heil Hitler””

Slavko Midzor/PIXSELL

Glasnogovornik Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja komentirao je za N1 televiziju prekršajne prijave iz Knina, kao i imenovanja u Ministarstvu unutarnjih poslova. Veliki intervju s Grmojom biti će prikazan u nedjelju u 11 sati.

“Čuo sam se s Vlahom Orepićem, znam da će sada biti, samo s druge strane, izložen napadima zbog Knina”, rekao je Grmoja dodajući kako Orepić ni ne zna za policijsku prijavu protiv Thompsona. “Zakon nije jasan, policija za isti uzvik ponekad podnosi prekršajne prijave, a ponekad na njih ne reagira. Za mene osobno “Za dom spremni” nije isto što i “Heil Hitler”. No, pozivam sve da se ovim pozdravom ne koriste i ne vrijeđaju dio javnosti”, rekao je Grmoja.

S imenovanjima u Ministarstvu unutarnjih poslova, kaže, Most nema nikakve eze. “Ovi napadi koji idu prema Orepiću samo pokazuju da on izvrsno radi svoj posao. On je čovjek koji je pokazao karakter i hrabrost i koji je pokazao da nije dopustio da se policija instrumentalizira od strane Tomislava Karamarka i HDZ-a. Sad je očito stao na žulj i drugoj strani, koja ga putem svojih medija i novinara napada”, objašnjava Grmoja.

Poručio je svima koji Orepića ‘misle zaustaviti’ u naumu da policija bude u službi građana, a ne u službi dvije najveće stranke da Vlahu Orepića neće zastrašiti.

Komentiraj