Nema novih epizoda “Jerry Seinfeld” serije jer on ne voli gledati stare ljude na televiziji

Od ovog mjeseca u ponudi Netflixa može se naći specijal Jerryja Seinfelda pod nazivom „23 Hours to Kill“ što je njegov „best of“ iz posljednje 22 godine otkako nastupa kao stand up komičar. On je svoju karijeru stand up komičara započeo 1998. godine, odmah nakon što je prikazana posljednja epizda serije „Jerry Seinfeld“ koja ga je učinila slavnim i koja se i dalje neprestano reprizira diljem svijeta pa tako i u Hrvatskoj. Tim povodom Seinfeld je dao intervju Howardu Sternu koji ga je odmah pitao zašto se više nikada neće snimiti ni jedna nova epizoda serije „Jerry Seinfeld“.

„Ne volim gledati stare ljude na televiziji. Ne želim da se ljudima pogorša stanje dok me silom gledaju“, odgovorio je Seinfeld koji ima 66 godina. Stern ga je zatim upitao zašto će „23 Hours To Kill“ biti njegov posljednji stand up šou, na što je odgovorio da je on perfekcionist. „Zato nisam više snimio ni jednu tv seriju. Nisam želio pokušati snimiti nešto bolje od ‘Jerry Seinfelda’. Ne možeš to. Mogli smo snimiti još jednu, dvije ili tri sezone serije ‘Jerry Seinfeld’. Razlog zbog kojeg nas ljudi još uvijek vole gledati je taj što im nismo postali zamorni“.

Seinfeld se prisjetio i slavnog komičara Andyja Kaufmana koji je umro 1984.  u 35. godini od raka pluća. Za njega smatra da je jedini koji je mogao biti punopravni član ekipe tv serije „Jerry Seinfeld“. „Michael Richards u ulozi Kramera je jedna od onih uloga u kojima ne bi mogli odabrati ni jednog drugog glumca. Ali, kada govorimo o Kaufmanu, on je jedini koji bi mogao glumiti Kramera“.

Komentiraj