Pixabay

‘NESTAŠLUK’ NA TWITTERU Britanska policija Rooneyja proglasila nestalim, pa se narugala Sunderlandu

Policija iz Manchestera suočena je s kritikama nakon što su na Twitteru objavili da se napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney smatra ‘nestalom osobom’. Rooney je u subotu u remiju protiv Crystal Palacea ponovno bio gotovo nevidljiv, što je i ponukalo policajce da se malo našale. Ipak, efekt je bio drugačiji, a u međuvremnu su objavu i izbrisali.

Službeni policijski Twitter profil u spornoj je objavi napisao kako je nogometaš ‘posljednji put viđen na Old Traffordu u crvenoj majici’, a navijače je pozvao da se jave službenicima ukoliko napadača vide. Rooney je ove sezone u 10 nastupa zabilježio samo dva pogotka.

Ipak, nije to bio jedini ‘policijski’ incident na Twitteru proteklog vikenda. Nakon poraza Sunderlanda od Evertona (2:6) jedan je korisnik na Twitteru Merseyside policije prijavio silovanje na Goodison parku, aludirajući na poraz Sunderlanda. “Samo da potvrdimo – nije bilo stvarnog silovanje? Ali, Sunderland je stadion napustio sa spuštenim hlačama, zar ne?”, odgovorili su iz policije.

Objava je potom izbrisana, a policija je ispričala te najavila istragu zbog neprimjerene upotrebe službenog policijskog Twitter profila.

Komentiraj