Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nestali Riječanin pronađen mrtav uz cestu kraj Plomina

42-godišnji Sergej Škorić, riječki odvjetnik, koji je nestao u četvrtak ujutro kada se udaljio s mjesta prebivališta u Rijeci, Nehajska 19, pronađen je danas poslijepodne mrtav u Istarskoj županiji.

Beživotno tijelo nestalog odvjetnika pronađeno je na području Labinštine, preciznije oko Plomina. Policija je na mjestu pronalaska pristupila obavljanju očevida i razjašnjavanju uzroka smrti, potvrđeno je iz PU istarske, javlja Glas Istre.

Nestanak je bio prijavljen Policijskoj upravi primorsko-goranskoj. U trenutku kada je Škorić otišao s kućne adrese bio je odjeven u tamne traperice, bijelu košulju dugih rukava s uzdužnim plavim prugama, crni sako, crnu jaknu i sivo-crne cipele.

Škorićeva žena Živana Knežević preko Facebooka se obratila javnosti, nadajući se da će na taj način doći do korisnih informacija i što je moguće prije doznati što se dogodilo s njezinim suprugom. Navela je da je posljednja policiji poznata lokacija Porozine te da mu je tamo lociran signal mobitela. Rekla je i da je upravljao vozilom marke Peugeot 307, tamnoplave boje, registracije RI 901 UI.

Vijest o Škorićevom nestanku, a zatim i smrti, zaprepastila je kolege odvjetnike koji ga poznaju. Za njega su svi rekli kako se radilo o vrlo mirnoj, tihoj i povučenoj osobi, javlja Glas Istre.

Komentiraj