Suspendirani predsjednik zagrebačkog HSS-a te zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Nenad Matić u petak je najavio izlazak iz Hrvatske seljačke stranke (HSS).

Matić je za nedjelju, 22. siječnja, sazvao konferenciju za novinare na temu: “Izlazak iz HSS-a nezadovoljnih članova” na kojoj će objaviti izlazak iz stranke. Konferencija će se održati u Zvonimirovoj ulici ispred Središnjice HSS-a u Zagrebu.

Matić kaže da će na konferenciji sudjelovati članovi HSS-a “koji zbog nezadovoljstva događanjima u Hrvatskoj seljačkoj stranci posljednjih nekoliko mjeseci i nedemokratskog vođenja stranke izlaze iz HSS-a”.

Jedan od njih bit će i on, suspendirani predsjednik Gradske organizacije HSS-a Grada Zagreba s većim dijelom predsjednika organizacija HSS-a gradskih četvrti.

Komentiraj

FOTO:HINA/ Damir SENÈAR /ds
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.