NEĆEŠ VIŠE Zaštitio glavu: Novak Đoković sad autograme daje s biciklističkom kacigom

Autor:

screenshot/IG

Nakon što je u drugom kolu turnira u Rimu Đoković pobijedio Francuza Corentina Mouteta 6-3, 6-1 uslijedila je neobična situacija dok je Đoković potpisivao autograme gledateljima na rimskim tribinama.

Na njegovu glavu sletjela je boca, a iste sekunde Đoković je pao na pod nakon čega je prebačen u bolnicu. Redovita konferencija za medije je otkazana zbog, kako se službeno tada navelo, vrtoglavice i rane na glavi.

SHOW U RIMU Đoković dobio bocu u glavu, srušio se, potekla krv…

Brojni mediji vrlo brzo su objavili kako je sve bio splet nesretnih okolnosti te da je iz ruksaka jednog od posjetitelja, koji je želio dobiti Đokovićev autogram, ispala boca koja je pala na glavu srpskog tenisača.

“Dogodila se nezgoda, osjećam se dobro, nastavljam s turnirom i vidimo se u nedjelju. Odmaram s ledenim oblogom na glavi”, poručio je Đoković tijekom jutra.

Pa nešto kasnije otišao na trening. I opet pun osmijeha bez problema davao autograme obožavetelji(ca)ma, ali ovaj put – s dodatnim osiguranjem.

Baseball kapa na glavi, a iznad kape još i biciklistička kaciga. I još bez navijača željnih autograma koji su na višoj ‘nadmorskoj visini’ od njega.

Naravno, sve uz klasični Đokovićev (o)smijeh i sjajno raspoloženje. Možda ima kvrgu na glavi i… To je sve. U sljedećem kolu meksičkog protivnika može dobiti i sve takav ‘kvrgav’.

OZNAKE: rim, Novak Đoković, ATP

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.