NEĆE U BANOŽIĆEV UKLETI STAN Beljak nudi Dabri rješenje: ‘Tuđmanova slika iznad šanka i…’

Autor:

27.04.2017., Zagreb - Predsjednik HSS-a Kresimir Beljak ispred Vlade dao izjavu o politickoj situaciji. rPhoto: Zarko Basic/PIXSELL

Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Kako doznaje RTL, stan bivšeg ministra Marija Banožića od 92 kvadrata i dalje je prazan. Riječ je o nekretnini u užem središtu Zagreba, u Gundulićevoj ulici, koji je u vlasništvu države i zbog kojeg su Banožića prozivali da ga je sam sebi dodijelio, a on ga je koristio za vrijeme ministarskog mandata.

Odlazeći s dužnosti ministra, izazvavši prometnu nesreću u kojoj je poginuo muškarac, Banožić se iselio iz državnog stana, a u njega se može useliti neki novi ministar ili ministrica.

Naime, Državne nekretnine upravo provode dodjelu stanova ministru demografije Ivanu Šipiću i potpredsjedniku Vlade te ministru poljoprivrede, šumarstva i ribarstva Josipu Dabri. On i Šipić imaju pravo na više od 60 državnih stambenih kvadrata.

RTL je provjerio hoće li se Dabro možda useliti u stan koji je koristio Mario Banožić, a on je potvrdio da mu je stan ponuđen, ali da ga je odbio.

Na pitanje zar ga nije privuklo to što je bivši Banožićev stan renoviran i velik, odgovorio je uz smijeh: “Ja sam skroman. Ukleti je to stan.” Iako ima troje djece, rekao je da oni neće biti s njim u Zagrebu i da zato nema potrebe za većom kvadraturom, a da su 62 četvorna metra sasvim dovoljna i ako budu povremeno dolazili.

Sada se na Dabrine navode osvrnuo i predsjednik Hrvatske seljačke stranke Krešo Beljak, koji je na svom Instagram profilu napisao:

“SAVJET TRAVNIČKOM KINEZIOLOGU

– pljuneš na pod tri puta prije nego ulaziš
– proliješ vodu iza stepenica
– češnjak oko vrata
– 2 dcl svete vode naiskap prije spavanja,
– desetak raspela po stanu, ravnomjerno
– Tuđmanova slika iznad šanka
i stvar je riješena.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Krešo Beljak (@kbeljak)

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.