NBA: Bogdanović solidan u porazu Brooklyna

FaH

Brooklyn Nets su doživjeli još jedan poraz u predsezonskoj utakmici, sinoć su bolji od njih sa 121-100 bili bolji Miami Heat, a Bojan Bogdanović je u 19 minuta, koliko je proveo na terenu, zabio 13 koševa.

Jeremy Lin je predvodio Netse sa 16 pogodaka i pet asistencija. Bogdanović, koji je upisao i jedan skok i jednu asistenciju, bio je najučinkovitiji s linije trice zabivši tri iz tri pokušaja. Netsi su vodili 59-55 u prvom poluvremenu, sa deset pogodaka iz 22 pokušaja iz igre, ali su onda počeli zaostajati u trećoj četvrtini kada ih je Miami naidgrao sa 38-17.

Poraz su doživjeli i Philadelphia 76ersi Darija Šarića koji su izgubili u Memphisu gdje su ih Grizzlies pobijedili sa 121-91.

Sixerse je predvodio Joel Embiid koji je zabio 13 koševa, a hrvatski košarkaš Dario Šarić je utakmicu pratio s klupe. Trener Brett Brown je htio da se odmara, ali i da “vidi utakmicu s druge strane”.

Šarić je do sada u predesezonskim utakmicama u prosječno 18,1 minuta na terenu ostvario prosjek od 9,3 koša i 4,3 skoka.

Komentiraj