NAŠ HAJDUK “Nadzorni odbor nadzire, ne upravlja”

HINA/ Mario STRMOTIĆ

Na Poljudu je u utorak održana konferencija za novinare predsjednika Uprave HNK Hajduk Split Jasmina Huljaja, predsjednika udruge Naš Hajduk Tonija Baletića, te članova našeg hajduka Mire Živkovića i Dine Markovića.

Predstavnicima medijima je prezentiran hodogram aktivnosti te novosti u izbornom procesu, a na početku konferencije prisutnima se obratio Jasmin Huljaj, predsjednik Uprave. “Iz svog dosadašnjeg iskustva mogu kazati kako je uloga Nadzornog odbora izuzetno važan čimbenik pravilnog funkcioniranja organizacije. Također, siguran sam da će nadolazeći izbori biti provedeni po najvišim standardima, kakve klub kao što je Hajduk i zaslužuje”, kazao je Huljaj.

Baletić je rekao kako još jednom skreće pažnju na Nadzorni odbor koji, kaže, nadzire, a ne upravlja. “Pozivam sve koji zadovoljavaju uvjete natječaja, a nisu sigurni ili imaju dvojbe, da se kandidiraju te da svoje znanje, vještine i iskustvo ulože u boljitak kluba”, rekao je.

Miro Živković je predstavio hodogram aktivnosti te novosti u izbornom procesu.” Iz želje da što bolje izaberemo i prezentiramo kandidate, ali i da pojednostavnimo glasački proces odlučili smo uvesti dva kruga izbora te e-voting. Online prijava članova za glasanje u prvom krugu biti će moguća od 19. listopada do 15. studenoga. Objava liste kandidata biti će objavljena 1. studenoga, a prvi krug izbora se održava 24. studenoga u kojem se bira 12 kandidata. Drugi krug izbora u kojem se bira sedam kandidata održava se 15. prosinca”, naglasio je.

Komentiraj