NAPAD NA HRVATE U DUBLINU Jedan zadobio teške ozljede glave: ‘Situacija ne izgleda dobro’

Autor:

Pixabay

U subotu navečer u Clondalkinu, predgrađu Dublina u Irskoj, napadnuta su dvojica muškaraca, obojica hrvatski državljani. Pretpostavlja se da imaju nešto više od dvadesetak godina.

Jedan od mladića zadobio je teške ozljede glave i izbijeno mu je nekoliko zuba nakon što je napadnut u području Grange View Waya malo poslije 22 sata. Kako je izvijestio Independant.ie, on je u kritičnom stanju u bolnici Tallaght i medicinsko osoblje je ozbiljno zabrinuto zbog njegovog stanja.

U incidentu je ozlijeđen i njegov prijatelj kojemu je pružena liječnička pomoć zbog ozljeda koje nisu opasne po život. U ovoj fazi, policija vjeruje da su četiri muškarca bila uključena u okrutni napad i prikupili su, kako kažu, snimke nadzornih kamera dobre kvalitete. Očekuju kako će im pomoći u istrazi kako bi identificirali umiješane, prenosi Index.

Još nitko nije uhićen, ali izvori kažu da su istražitelji uvjereni da će utvrditi tko je bio na mjestu napada.

Policija je također pratila kretanje dviju žrtava u subotu kako bi utvrdila mogući motiv incidenta.

Čovjek je u kritičnom stanju zbog izuzetno teških ozljeda koje je zadobio prilikom ovog napada. Situacija ne izgleda dobro”, dodao je.

Obitelj žrtve, koja živi u Hrvatskoj, kontaktirana je tijekom vikenda i obaviještena o incidentu.

Dio stambenog područja također je bio zatvoren u nedjelju, a policija je obavila očevid i pročešljala obližnje zelenilo tražeći dokaze povezane s napadom.

Policija je apelirala na svjedoke koji su bili u Clondalkinu ili području Bawnogue u subotu navečer da im se jave.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.