Na tržište stižu novi modeli Honde CR-V, najprodavanijeg SUV-a u prošlom desetljeću

Screenshot YouTube

Novi modeli Honde CR-V postupno dolaze na tržišta u brojnim svjetskim regijama, a posebno se ističe hibridna varijanta, koja je predstavljena kao vrlo moderno i ekološko vozilo za cijelu obitelj.

Ponovno se ističe kako ovaj model nosi titulu najprodavanijeg SUV vozila na svijetu u prošlom desetljeću. Iz Honde naglašavaju kako je nadograđen inteligentni Multi-Mode Drive (i-MMD) sustav, koji automatski bira između električnog, hibridnog i klasičnog pogona, dok opcija načina rada ECON dodatno štedi gorivo i stvara još manje emisije.

Hibridna vozila jamče vozačima kretanje po različitim vrstama terena. Mnoge automobilske tvrtke žele dodatno usavršiti ovaj koncept i električni motor generator kako bi bili u skladu s odredbama o održivosti i ekološkim standardima. Odabir pogona i prilagodba uvjetima vožnje su od iznimnog značaja za one koji mnogo putuju.

Nova Honda CR-V je zadržala prepoznatljiv vanjski dizajn, dok je prostrana i lijepa unutrašnjost naglašena pametnim rješenjima za vozača i infotainment sustavom.

Komentiraj