Muškarac na Hvaru izbo ženu koja ga je prijavila za silovanje pa se ubio

U polju nedaleko od uvale Zenčišće u Jelsi na Hvaru sinoć je pronađen mrtav muškarac, a u samoj uvali žena s ubodnim ranama. Policija je dojavu o ozlijeđenoj osobi dobila oko 19:10 sati.

Na teren su se uputili policajci i djelatnici hitne medicinske pomoći, koji su joj pružili prvu pomoć. Utvrđeno je da ozlijeđena žena ima ubodne rane te je prevezena u splitsku bolnicu. Iz policije kažu kako je žena teško ozlijeđena i u životnoj opasnosti.

“Prema do sada prikupljenim informacijama, smrt muške osobe nije nastupila kao posljedica kaznenog djela. O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo”, dodaju u policiji.

Kako piše Slobodna Dalmacija, muškarac, mještanin Jelse, ženu je, inače državljanku Litve, napao nožem i zadao joj pet ubodnih rana.

Napad je, navodno, motiviran osvetom jer ga je žena prije desetak dana prijavila za silovanje. Tada je bio priveden na kriminalističko istraživanje. Prema neslužbenim informacijama Slobodne, muškarac je tada rekao da je to učinio jer mu je ona ostala dužna za izvođenje građevinskih radova.

Nakon što joj je zadao nekoliko ubodnih rana po tijelu, muškarac si je navodno sam oduzeo život u obližnjem polju.

Komentiraj