Josip Novosel

MURAD CENTAR Dr.med. Haina Peto-Radiković predstavila nove anti-age tretmane

Wellness&Fitness Medicinsko kozmetički centar Murad jedan je od najpotpunijih wellnessa u centru Grada Zagreba.

Na zadovoljstvo svojih klijenata besplatne preglede i savjetovanja o njezi i brizi kože još uvijek radi dr.med. Haina Peto-Radiković sa svojim djelatnicama. Tako će vas u centru, koji se nalazi u sklopu Hotela Sheraton, dočekati besplatne konzultacije liječnice, punjenje bora i usana hijaluronom i uklanjanje bradavica. Novo u ponudi je analiza kože kamerom uz savjet za tretmane odgovarajućim preparatima.

Dr.med. Haina Peto-Radiković je službeni edukator tvrtke Merz Aesthetics za liječnike koji počinju raditi s hijaluronskim filerima. Za edukatora je izabrana nakon 12 godina rada s hijaluronskim filerima.

Ovom prilkom su pred brojnim uzvanicima iz javnog života u popularnom Centru Murad predstavljeni proizvodi poznate tvrtke Neauvia.

Riječ je o bioaktivnim i biostimulirajućim filerima za žene i muškarce – Neauvia Intense Stimulate i Neauvia Stimulate Man.

Intense Stimulate jedinstveni je filer na tržištu jer istovremeno omogućuje punjenje bora i dugotrajnu biostimulaciju kože. Koncentracija od 26 mg/ml hijalurona upotpunjena je s 1% kalcij hidroksiapatitom, mineralom koji se inače nalazi u ljudskim kostima i koji potiče na proizvodnju novog kolagena u koži. Stimulate je odličan kod pacijenata sa smanjenim volumenom i gustoćom kože. Injektiran, odmah će ispuniti bore i omogućava dugotrajni rezultat pomlađivanja.

Proces starenja kože kod muškaraca donosi bržu degradaciju gustoće kože i elastičnosti. Kako bi reducirali znakove starenja i koži vratili energičniji izgled, koži kod muškaraca treba pristupiti na holistički način. Stimulate Man je prvi filer namjenjen za dvostruki anti-aging učinak: visoka koncentracija hijalurona (28mg/ml) i visoka viskoznost gela pune bore učinkovito i dugotrajno, dok dodatak od 1% kalcij hidroksiapatita koži daje stimulirajući učinak aktivirajući fibroblaste na stimulaciju stvaranja novog kolagena.

Autor fotografija s eventa je Josip Novosel.

Komentiraj