Predstavnici Mosta nezavisnih lista izjavili su u petak u Vrgorcu, gdje su predstavili svoje kandidate u X. izbornoj jedinici, da jedino oni imaju snagu boriti se za interese Dalmacije i hrvatskog juga te da su kod ljudi prepoznati kao stranka koja je uvela politiku čistih računa i borbu za nacionalne interese.

Ulaskom među narod čujemo njihove probleme, jučer smo razgovarali o problemu prometne povezanosti juga s ostatkom Hrvatske, to najviše muči ljude na Pelješcu i Korčuli, naravno i u Dubrovniku, a ovdje smo čuli probleme Biokovlja, rekao je Hini predstavnik Mosta Nikola Grmoja.

Dodao je da su u Vrgorcu predstavili kandidate Antu Pranića koji na listi Mosta zauzima visoko peto mjesto i Marija Klobučića iz Metkovića koji je četrnaesti na listi u desetoj izbornoj jedinici.

Vrgorački gradonačelnik Ante Pranić je po riječima Nikole Grmoje, nova snaga Mosta zbog čega je visoko pozicioniran na listi kandidata.

“Ovo područje,  Zabiokovlje, kojeg su sve dosadašnje Vlade, ministri financija i ministri regionalnog razvoja sustavno zanemarivali, što se može vidjeti u zadnjim izmjenama zakona o regionalnom razvoju, izgubilo je Vrgorac i Sinj kao vodeća mjesta Dalmatinske zagore, izgubilo je velike prihode u smislu donacija, koje su nam trebali zakonski omogućiti kroz 2016.,  a sada su nas doveli pred zid u vrijeme isplate povrata poreza kada su nam gradske blagajne prazne”, rekao je Pranić.

Most je, kaže Grmoja, na specifičan način krenuo u kampanju jer su četiri ekipe iz različitih krajeva Hrvatske krenula prema Zagrebu.

Mostovci su jučer bili u obilasku Pelješca i Korčule, danas su u Vrgorcu, Pločama, Opuzenu i Metkoviću. “Nailazimo na dobar prijem kod ljudi, pozdravljaju nove standarde koje je u politici uveo Most, politiku čistih računa, borbu za nacionalne interese”, zaključio je Grmoja.

Komentiraj