‘MOJ HEROJ…’ Oglasila se Daša Navaljna, emotivnim riječima oprostila se od oca: ‘Volim te puno’

Autor:

epa11170435 A photo showing late Russian opposition leader Alexei Navalny sits among floral tributes outside the Russian embassy in Berlin, Germany, 21 February 2024. Outspoken Kremlin critic Alexei Navalny died in a penal colony, the Federal Penitentiary Service of the Yamalo-Nenets Autonomous District announced on 16 February 2024. In late 2023 Navalny was transferred to an Arctic penal colony, considered one of the harshest prisons.  EPA/HANNIBAL HANSCHKE

EPA/HANNIBAL HANSCHKE

“Svi obično kažu da su im roditelji uzori. U mom slučaju, to je istina”, riječi su kojima se Daša Navaljna, kći Alekseja Navaljnog, u petak oprostila od svog oca.

Tata, ti si bio primjer mnogima u svijetu. Tvoj optimizam i zarazni, iskreni osmijeh. Tvoja znatiželja i žeđ za novim saznanjima. Tvoja nevjerojatna sposobnost da nađeš zajednički jezik sa svima. Dovitljivost. Smisao za humor. Upornost. Sposobnost odabira riječi u pravom trenutku (ili šale koja će opustiti druge u teškoj situaciji).

Tvoja ljubaznost. Vjera u dobrotu, u sebe, u ljude. Od djetinjstva si me učio živjeti po principima. Živjeti dostojanstveno. Dao si život za mene, za moju majku, za Zahara, za Rusiju, a ja ti obećavam da ću živjeti svoj život onako kako si me naučio, da budeš ponosan, i što je najvažnije, s istim blistavim osmijehom na licu.

Uvijek si bio i zauvijek ćeš ostati moj primjer. Moj heroj. Moj otac. Volim te puno, počivaj u miru”, poručila je Daša.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dasha Navalnaya (@dasha_navalnaya)

Podsjetimo, tisuće Rusa izvikivale su ime Alekseja Navaljnog dok je oporbeni čelnik pokapan u petak u Moskvi i poručili vlastima da im neće oprostiti njegovu smrt.

Aleksejeva majka Ljudmila i otac Anatolij sagnuli su se nad otvorenim lijesom i posljednji ga put poljubili, uz zvuke manje skupine glazbenika.

EMOTIVAN OPROŠTAJ Riječi Julije Navaljne odjeknule svijetom: ‘Sigurno ćemo se sresti jednog dana, volim te’

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.