FaH/ Damir SENÈAR /mm

Mladom lopovskom dvojcu u dva mjeseca na meti čak 27 automobila

Dvojicu zagrebačkih 20-godišnjaka policija je osumnjičila da su od sredine veljače do travnja ukrali čak 11 automobila, dok u krađama još 16 automobila nisu uspjeli.

Osim krađa ili pokušaja krađa policija dvojicu mladića tereti i za dvije provale u teretna vozila, jednu provalu u automobil i tri provale u ugostiteljske objekte.

Prema policijskim podacima mladi lopovi najviše se voljeli opele, a ukrali su čak četiri vectre, dvije astre te po jednu corsu i kadett. Osim toga otuđili su i dva daewoo tica te fiat uno.

I među automobilima koje nisu uspjeli ukrasti bilo je najviše opela – pet astri, četiti corse i dvije vectre. Lopovskog uspjeha mladići nisu imali ni s pet fiata uno koje također nisu uspjeli odvesti.

Osim automobila mladići su iz tri kombija ukrali bušilice, brusilicu, pile i drugi razni alat. Policija sumnja da su provalili i u tri ugostiteljska objekta na Sajmišnoj cesti iz kojih su otuđili aparat za kavu, mlince za kavu, alkoholna i bezalkoholna pića, plinske boce i meso.

Nakon kriminalističkog istraživanja predani su pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće, izvijestila je policija.

Komentiraj