Milanović Plenkoviću: “Ako smo za ludnicu, ja sam za šefa klinike, a on je za lance, i to one debele”

Predsjednik RH Zoran Milanović sudjelovao je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana Grada Svete Nedelje. Tom prilikom dao je izjavu za medije.

“Sve je dobro što se dobro svrši i možemo biti zadovoljni”, rekao je Milanović o slučaju Hrvata u Zambiji.

“Postupak posvojenja u RH bi trebalo olakšati, ali ne bagatelizirati, to ne mogu biti mali pravni poslovi, određena razina birokracije mora postojati, to su djeca, a ne krumpiri”, istaknuo je.

O Vruji i Plenkoviću

“Nije lijepa zluradost nekih sitnih ljudi koji od toga rade festival sreće, samo da se ruši…”, rekao je o rušenjima u Vruji. “Sitni pakosnici neka uživaju u svom jadu.”

Osvrnuo se na izjavu predsjednika Vlade Andreja Plenkovića koji je poručio da bi se Milanović, zbog svojih izjava, trebao savjetovati sa specijalistom.

“Još jednom napada, laže, kontinuirano laže, čovjek je jedan patološki lažljivac. O mojoj obitelji, za razliku od njegove gdje je dobio društveni stan, moji roditelji su sami kupili stan, na kredit, nije im ga nitko dao u onom sustavu. Sve što bi htio isprati u vezi sebe pripisuje meni. Taj njegov kompleks zavisti koji postaje nevjerojatan, sad je već nešto za savjetovanje sa specijalistima, postaje takav da tu nema ništa neočekivano”, kazao je Plenković pa nastavio:

“Nažalost, on takve teze plasira godinama, plasirao ih je 2016. u kampanji gdje sam ga porazio, tog poraza očito njegov kompleks nikako da se riješi. Nakon toga smo porazili njegovog nasljednika, porazit ćemo i druge 2024. godine, a to hoće li on ili ne poštovati Dan državnosti kojeg je donio Sabor, to više nije pitanje za nas već za hrvatske građane, medije; samo bih se pitao što bi bilo da je to netko iz obitelji HDZ-a tko ne poštuje Dan državnosti.”

“Dečko nema dara”

“Ako smo za ludnicu, ja sam za šefa klinike, a on je za lance, i to one debele. Što je rekao? Dečko nema dara. Nije radio na miješalici kao ja, tatin sin. Njegovim roditeljima sve najbolje. On nam pokušava prodati nepostojeću povijest, a to je u politici nedopušteno”, kazao je Milanović i dodao:

“Mi moramo vjerovati da je on sljedbenik Franje Tuđmana. Nije, to je laž.”

“I za kraj, sjetimo se onih lojalnih riječi iz 2016. da je stranka postala taoc jednog čovjeka – Karamarka. Kako to dobro zvuči”, zaključio je Milanović, prenosi N1.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner