Milanović: “Neću prestati, Banožić je sljedeći za ćorku”

Predsjednik Milanović sudjelovao je u petak na obilježavanju 30. obljetnice ustrojavanja 9. gardijske brigade „Vukovi“ i ustrojavanja Motorizirane bojne „Vukovi“. Komentirao je sukob oko Banožića, HDZ, rad nedjeljom.

U četvrtak navečer udruga veterana 9. gardijske brigade “Vukovi” objavila je da se 30. obljetnica ustrojavanja brigade u Gospiću, na koju dolazi predsjednik Zoran Milanović, neće održati prema službenom programu jer je u organizaciji došlo do problema s Uredom Predsjednika. Naveli su da otkazuju program zbog ogromne količine arogancije i ega Milanovića.

“Ne znam o čemu govorite, piše nešto u mom egu”, komentirao je priopćenje udruge.

“Odlikovanja dodjeljuje predsjednik. Oni su tražili odlikovanja. Sve drugo je HDZ, novac, novac, korupcija, lopovluk. Problem ne može biti u tome tko dodjeljuje odlikovanja. Banožić ne govori kada sam ja prisutan”, izjavio je za N1.

Netko je odlučio da će raditi red u vojarni

“Ovdje se postupa po zapovjedi, a izvan vojarne, ja sam gost, dolazim i dodjeljujem odlikovanja koja ste tražili. Gdje je ministar branitelja? Ja ga nisam vidio od travnja. Kakav je to bojkot, pa njih nema. Oni bojkotiraju vojnike. Ja ću doći i obaviti posao, njih nema”, rekao je.

Iza ovoga stoji HDZ, nikakva udruga

“Ministar je politička da ne kažem što, kao i svi oko njega. Određene udruge su pod njihovim financijskim jarmom. Upravo imamo taj primjer. To je HDZ-ova specijalnost. Pa tko je odvajajo kolone u Vukovaru?”, nadodao je.

Vlada je takva da uskoro neće biti nikoga na slobodi

“Župan ovo županije je jedan slatki žabac koji je bio moj kandidat. Taj čovjek je sad HDZ-ovac. Važno je zvati se Ernest”, rekao je za Ernesta Petryja.

“Ja sam tu, i mene se mora podržavati, a to mora Vlada. A Vlada je takva da uskoro neće biti nikoga na slobodi”, izjavio je.

Zabrana rada nedjeljom u trgovinama

“Dosta više o tome, pobogu. Isuse i Marijo. Zašto to Vlada sada radi? Bolje neka se bave time koliko im ljudi završava u ćorki. Banožić je sljedeći. Neka se ne vara, neću prestati”, naglasio je za N1.

 

Komentiraj